Hőszigetelő rendszerek

A polisztirolhab hőszigetelő anyagok az épületek minden felületén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk.

A hőszigetelő táblák 1000mm*500mm alapterületűek, vastagságuk 20mm-től 200mm-ig terjedhet. Forgalmazunk lépésálló hőszigetelő lapokat is, különböző vastagságban. A hőszigetelő rendszerekhez hozzátartozik a ragasztó, amely 5 vagy 25kg-os kiszerelésben kapható. Ezeken kívűl kaphatóak a hőszigetéshez szükséges egyéb termékek, mint beütődűbel, dűbeltányér, indítósín, üvegszövet-háló, különböző élvédők, beltéri és kültéri falfestékek, színes vékonyvakolatok.

Az egész rendszer megrendelése esetén Zala megyén belül ingyenes kiszállítást vállalunk!
Pontos árajánlatot személyesen üzletünkben, telefonon vagy e-mail címünkön kérhet.

A polisztirolhab hőszigetelő anyagok mellett forgalmazunk hőszigetelő üveggyapot filcet és hőszigetelő vakolható kőgyapot lamellát.

Az üveggyapot filc nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Páraáteresztő. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Alkalmazása átszellőztetett légréteges szerelt homlokzatburkolatok mögött fémkazettába helyezve történik. Rögzítés nélkül beépíthető, hiszen a termék a kazettába befeszül.

A kőgyapot lamella külsőfalak vakolható hőszigetelésére használható, új és meglévő épületek esetén. A hőszigetelési rendszerben alkalmazott ragasztó és vakolati réteg páraáteresztő tulajdonságú kell, hogy legyen. A kőzetgyapot lamellát teljes felületű ragasztással kell beépíteni és a szélszívás ellen méretezett mechanikai rögzítést is alkalmazni kell. A páraáteresztő vakolt homlokzati hőszigetelési rendszer minden faltípushoz megfelelő.